奇妙電視《吾男吾女》
Coffee驚爆自己性冷感 李蕙敏最討厭上床時不停說話
林芊妤(Coffee)向來豪人豪語,主持奇妙電視「吾男吾女」節目探討「性無能」和「性冷感」2個議題時,她驚爆自己性冷感說:「有段關係令我性冷感左,原因可能係討厭左對方,情願無性,當佢屋家人相處都仲得,要上床就一定唔得!」

吳日言聞言笑道:「女人可以有愛無性,男人就可以有性無愛!」嘉賓李蕙敏認同說:「呢個係雄性同雌性動物既分別!」有報告指女生在一次高潮中可消耗100個卡路里,Coffee聞言爆笑說:「咁我要做多D愛!」樓南光也自爆說:「我後生果陣都日日做架!」搞到大家哄堂大笑。

說到上床最討厭對方的行為,李蕙敏原來最怕對方不停說話,她笑道:「狂講野果D好厭惡!」Coffee則怕對手口臭說:「上床第一件事係接吻,有口臭真係好掃興!」至於吳日言則怕放屁說:「平時我放個屁都畀人怒睥,我估如果在床上做呢件事,後果一定不堪設想!」