奇妙電視《吾男吾女》
林雅詩指男人貪新鮮 Coffee話男人鍾意幻想
林雅詩(Grace)日前亮相奇妙電視「吾男吾女」節目和三位主持林芊妤(Coffee)、吳日言(Yan)和樓南光探討如何增進兩性關係,Grace直指男人貪新鮮,作為女伴需不時為對方製造情趣。

Grace蠻有心得地說:「男人鍾意食野,我會今日煮飯、聽日煲湯、後日按摩咁,但求每日都為佢製造新鮮感!」Yan聞言不禁嘩然,她笑道:「有時沖完涼赤條條咁行出來,點知佢眼眉都唔望下,繼續埋頭打機,真係好無情趣!」Coffee忍俊不禁說:「男人鍾意幻想,好似我有個女朋友,大小便都唔閂廁所門,咁咪無幻想空間囉!」

Coffee續謂要增進兩性關係,除溝通技巧外,性用品也能派上用場,她坦言:「好多人對性用品感覺尷尬,但其實在兩性關係上真係幫到手!」不少伴侶還會選擇打野戰當情趣,對於「性地」要求,Grace和Coffee異口同聲說:「至緊要舒服同乾淨,車廂係唯一可以接受既野戰場地!」